@Mariusz_Galaj
In short, I still have to finish the drawing, I thought I’d give up, it didn’t work out, you guys won’t let me
. @Mariusz_Galaj thank you for your support. I had the appearance of a strong man, exposed to absolute power over the world. But only God can be like that, so yes, I added a halo above him. You guessed the course of my idea, it will be technologies with which a person rules the world in symbiosis with a machine, he is a slave to this machine and is doomed not to see the world he rules, and he understands this. I’ll try to make it in time and finish what I started. Thanks again to everyone for the like in support, you didn’t let me give up
. I’ve never painted on request, let’s say, and this is my first experience. I have a lot of ideas, sketches, sketches, on scraps of paper, receipts, newspapers. Sometimes I look in horror at how to transfer all this into numbers. There are ideas that I don’t know how to draw at all and I have to learn, it’s difficult for me with my principle to get to everything on my own, because of this it sometimes takes a long time. I’m probably obsessed with drawing
. I can’t live a day without ruining at least one piece of paper. Therefore, I decided to take a break and try to participate in such tasks.
Короче говоря, мне всё таки придётся закончить рисунок, думал сдаться, не вышло, вы ребята не даёте. АВА, Спасибо за поддержку. У меня возник облик сильного человека, обличённого абсолютной властью над миром. Но таковым может быть только Бог, поэтому да, я добавил ореол над ним. Вы угадали ход моей идеи, это будут технологии с помощью которых человек в симбиозе с машиной правит миром, он раб этой машины и обречён не увидеть тот мир которым правит, и он это понимает. Я постараюсь успеть и закончить начатое. Ещё раз спасибо всем за лайк в поддержку, вы не дали мне сдаться. Я никогда не рисовал скажем так, по просьбе и для меня это первый опыт. У меня огромное количество идей, набросков, зарисовок, на клочках бумаг, чеках, газетах. Порой смотрю в ужасе, как успеть всё это перенести в цифру. Есть идеи которые я вообще не умею рисовать и приходится учиться, мне трудно с моим принципом до всего доходить самостоятельно, из за этого порой получается долго. Вероятно я одержим рисованием ВРО. Дня не могу прожить не испортив хоть один клочок бумаги. Поэтому решил отвлечься, и попробовать поучаствовать в таких заданиях.