@Nikolay-art Hi, as we say, if you want to do something well, do it yourself. If you’re serious, you’re doing a great job by trying to do it yourself. You’re not afraid of challenges or lack of experience. Looking at your drawings, you have a good sense of color, understanding of light, and a unique style that captures the delicate and light-hearted nature of the buds.
Привет, как у нас говорят , хочешь сделать хорошо, сделай сам, Если серьёзно, то ты молодец что попробовал сделать сам, не побоялся сложностей и отсутствия опыта. Гляда на твои рисунки ты молодец у тебя хорошие чувство оттенков, понимание света и удачныный подчерк т.к. хорошо передаётся нежность и лёгкость бутонов.
Thank you, I really do. A lot of it came easy, but the composition is often lacking, judging by the reviews, and the anatomy is completely lacking. That’s why I don’t have many portraits, and frankly, I’m more drawn to flowers and landscapes! Thanks for your opinion and support. Sometimes (like many artists, I guess) I can get a boost or inspiration from a small piece.
Благодарю,да действительно-сам благодарен,многое далось легко но композиция часто хромает судя по отзывам и анатомия вобще никак,поэтому у меня мало портретов,да и честно говоря меня больше тянет на цветы и пейзажи! Спасибо за мнение и поддержку,я иногда(наверное как и многие художники) могу зарядиться или вдохновиться от маленькой вещи
I also have problems with anatomy, and I’ve tried to improve my skills in this area, but I’ve noticed that I don’t like it and it even annoys me. During the Soviet era, I worked in the technical field, which may have influenced my imagination in the field of scientific technology, although I also enjoy drawing nature. It’s all Shishkin’s fault, and I’m not sure if it’s a good or bad influence
У меня с анатомией тоже проблемы, более того, я пытался подтянуть свои навыки в этой части и заметил что это мне не нравится, более того даже раздражает. В советскую эпоху я работал в технической отрасли, возможно это и дало отпечаток на моё воображение в области научной техники, хотя природу рисовать я тоже люблю. Это Шишкин виноват это его влияние
Yes, that’s true - I don’t really like anatomy either. I can sometimes draw from life, but I tend to create portraits based on emotion (that’s what they say). I’m a humanities person by nature, and I’m not very technical.
да,есть такое-анатомия мне тоже не заходит,могу с натуры иногда,я больше на эмоциях выдаю портреты(так говорят),а по складу ума я гуманитарий,с техникой я на “вы”
I also like Shishkin, probably because I love coniferous forests, and he did it masterfully and with a “tasty” style for me. I once did a couple of his works out of inspiration, then I added a little more.
Шишкин мне тоже нравится,наверное потому что я люблю хвойные леса,а он мастерски и с “вкусным” для меня почерком это делал,я пару его работ по вдохновению когда-то делал,потом дописал еще чуток